Piparilta maistuvat älyttömän herkulliset rockyroads-palat ovat ruokalahja taivaasta kahdestakin syystä: Ne on erittäin helppo valmistaa ja maistuvat ihanalta.

Pipari-Rockyroad

30 kpl

2 twix suklaapatukkaa

n. 6 piparkakkua (50 g)

Kourallinen kuivattuja karpaloita

100 g pieniä vaahtokarkkeja

250 g tummaa block suklaata

100 g Fazerina suklaata

26 cm x 20 cm vuoka

Vuoraa vuoka leivinpaperilla. Leikkaa Twix patukat parin sentin paloiksi saksilla vuokaan. Ripottele joukkoon kourallinen karpaloita ja 4/5 vaahtokarkeista. Murskaa piparit reiluiksi paloiksi ja ripottele vuokaan. Sekoita ainekset tasaisesti vuoan pohjalle. Paloittele suklaalevyt pieneen kulhoon ja sulata ne varovasti mikrossa 10-20 sekuntia kerrallaan, välillä sekoittaen. Kaada sula suklaa vuokaan tasaisesti täytteiden päälle. Ujuta suklaata täytteiden väliin liikuttelemalla täytteitä lusikalla. Ripottele päälle vielä karpaloita, vaahtokarkkeja ja piparimurua. Anna jähmettyä yön yli. Leikkaa paloiksi isolla, terävällä veitsellä.