Miinus-keittiön suunnittelu aloitettiin täysin puhtaalta pöydältä jo useita vuosia sitten. Tie ekologisen keittiön toteuttamiselle oli pitkä ja hankala, sillä valmiita vastauksia ei ollut saatavilla. Silti tavoitteet asetettiin kunnianhimoisesti hyvin korkealle. Aloitimme mittavat tutkimustyöt testauksineen eri asiantuntijoiden ja tutkimuslaitosten kanssa. Tarvittiin useita onnistumisia ja epäonnistumisia, ennen kuin pääsimme maaliin.
Korkealle tähtääminen kannatti. Lopputuloksena ei ainoastaan syntynyt ekologista keittiötä vaan innovaatioita, jotka loivat lisää suomalaista työtä, asiantuntemusta, verkostoja ja osaamista. Puustelli Miinus -keittiöstä syntyi ajatus- ja toimintamalli – keittiösuunnittelun ja -muotoilun muutos.

Puustelli Miinus -filosofia elää keittiön rakenteissa, mutta ennen kaikkea keittiön arjessa. Miinus on toimintaa, joka asettaa ekologisuuden arvot etusijalle jokaisella askeleellaan.