Miinus-tasomalliston materiaaleina ovat puu ja keramiikka. Molemmat ovat ekologisia kestävän kehityksen tuotteita, uudelleenkäytettäviä ja kierrätettäviä.

Miinus-massiivipuutasojen vahvuudet ovat 30 mm ja 38 mm, joiden pinnat käsitellään lempeällä luonnonöljyllä. Palapuutaso voidaan myös sävyttää. Liimat, joita tasojen valmistamisessa käytämme, eivät sisällä lisättyä formaldehydiä. Palapuutason reunaan teemme haluttaessa myös reunamuodon. Tämä mahdollistaa korotetun keraamitason ja palapuutason yhtenäisen reunamuotolinjan, jos tasot halutaan rinnakkain. Puutasojen puhdas valmistusprosessi varmistaa sen, että koko tuote on puhdas. Tuotteella on paras sisäilmaluokitus M1.

Keraaminen taso on vain 7 mm paksu, mutta erittäin kestävä materiaali, joka kestää korkeita lämpötiloja, eikä naarmuunnu helposti. Sintrattu, mineraalipohjainen materiaali sopii myös hyllyksi tai taustaksi välitilaan. Materiaali on uudelleen käytettävissä ja kierrätettävissä. Tuotteella on paras sisäilmaluokitus M1.

Öljy tuo puun värin ja syykuvion rikkauden esiin, ja antaa erinomaisen suojan likaa ja kosteutta vastaan. Öljykäsittely voidaan uusia tarvittaessa joko siveltimellä tai nukkaamattomalla liinalla.